Hoepelbal in de gymles!

Hoepelbal in de gymles!
Bij Hoepelbal in de gymles draait het om tactisch inzicht en snel handelen. Het is een goede opbouw tot Spikeball. Wie krijgt als eerst de bal langs de ander?

Benodigdheden:
– Hoepels
– Ballen

Beschrijving:
Dit leuke spel is simpel, maar zeer doeltreffend. Ook een goede voorbereiding op het hoepelspel wat in teamverband gespeeld kan worden. Het doel van het spel is dat je de bal zo via de hoepel speelt dat de tegenstander de bal na de stuit niet meer kan vangen. Komt de bal nadat ie in de hoepel heeft gestuiterd op de grond, dan heb je een punt verdiend. Wie behaalt als eerste de 5 punten? Die gaat dan tegen een andere winnaar.

Veel spelplezier!

Credits:
Justin Cahill
Twitter: @justybubPE

Wil je nog meer spellen ter inspiratie zien? Klik dan hier en kom op de inspiratiepagina van De Spelles!