Alles in beweging

Masterclass Alles in Beweging 12 maart 2019

Masterclass Alles in Beweging 12 maart 2019!
“Elke docent (bewegingsonderwijs) is soms de leraar die hij wil zijn en soms de leraar die hij liever niet wil zijn. We komen allemaal in situaties, waarin we niet precies weten wat we moeten doen. En toch…. in pedagogische zin is het van belang dat je weet wat je moet doen als je niet weet wat je moet doen…”

Alles in Beweging organiseert op dinsdag 12 maart 2019 een avond met Masterclasses en lezingen die je kijk op het (bewegings)onderwijs zullen veranderen.

Marcel van Herpen (van o.a. ‘Ik, de leraar’ en ‘Wij zijn Leiders’) neemt je mee in zijn verhaal over de ‘Pedagoog in de les bewegingsonderwijs’. Én biedt een nieuw perspectief waarin je complexe antwoorden steeds eenvoudiger kunt geven!

Gevolgd door een Masterclass van Wim van Gelder over ‘De onzin van de koprol en de salto’.
Wim van Gelder, Bastiaan Goedhart, Hans Stroes, Brechtje Paijmans en Marcel van Herpen laten tijdens deze avond hun meest inspirerende lezingen terug komen.

Krijg korting via De Spelles!
Ik mag alle volgers van de Spelles € 30,- korting geven. Gebruik de kortingscode SPELLES30 op het inschrijfformulier en kom daarmee in aanmerking voor de korting. Let op: schrijf je in vóór aanstaande vrijdag 22 februari. Meer informatie & inschrijven kunt u hier vinden.

P.s. op 2 april 2019 organiseert Alles in Beweging ook een studieavond in Neede over ‘Bewegend leren’ > de Dynamische schooldag 2.0. Kijk op www.allesinbeweging.net voor meer informatie