Top 5 warming-up spellen van De Spelles

Top 5 warming-up spellen van De Spelles!
Je les of sportactiviteit met een leuke activiteit beginnen is erg belangrijk. Je komt hiermee in de juiste sfeer van de les. De Spelles heeft veel spellen waarmee je direct in de juiste sfeer van de les komt én waarbij je weinig tot geen materiaal bij nodig hebt. Om je hierbij te helpen zetten we er een aantal voor je op een rij: de top 5 warming-up spellen van De Spelles!

1) reactiespel in de gymles!
Je gymles op een leuke wijze starten zonder dat je daarbij lang bezig bent, is met dit reactiespel. De deelnemers staan tegenover elkaar en moeten allerlei aanwijzingen volgen. Dit doe je in het Engels. Bij het woordje ‘Go’ grijpen de deelnemers naar het balletje wat tussen hun beiden in ligt. Bekijk de video of klik hier voor de uitleg.2) Doolhoftikkertje in de gymles!
Ook een leuk spel waarbij alleen de hoedjes neergelegd hoeven te worden en er kan gespeeld worden. De bedoeling is simpel: weet de tikker de loper te tikken in de steeds veranderende doolhof. Bekijk de video of klik hier voor de uitleg.

3) Uitlok-tikkertje in de gymles!
Met deze vijf vormen kun je op een leuke en intensieve wijze je gymles starten. Je hoeft erbij geen materiaal te gebruiken en je kunt zo beginnen! Bekijk de video of klik hier voor de uitleg.

4) Hoepelrun in de gymles!
Hoepelrun is een zeer geschikte manier om je gymles op een intensieve en leuke manier te beginnen. Het enige wat je hoeft te doen is het uitdelen van de hoepels. Bekijk de video of klik hier voor de uitleg.5) Hefoomestafette in de gymles!
Met deze drie estafette-varianten kun je de gymles altijd goed beginnen. Iedereen doet mee en daar draait het om! Bekijk de video of klik hier voor de uitleg.

Dit waren de top 5 warming-up spellen van De Spelles. Hopelijk hebben we je kunnen inspireren en wordt jouw warming-up een succes! Wil je nog meer inspiratie, kijk dan gerust verder op de website van De Spelles, waar je meer dan 75 unieke en leuke spellen vindt.