Steen Papier Schaar Battle in de gymles! Een zeer leuk spel waarbij je continu niet weet wie er gaat winnen. Bij deze variant is iedereen bezig!

Steen Papier Schaar Battle in de gymles!

Steen Papier Schaar Battle in de gymles!
Een zeer leuk spel waarbij je continu niet weet wie er gaat winnen. Bij deze variant is iedereen bezig!

Benodigdheden:
– Pionnen

Beschrijving:
Maak voordat het spel begint gelijke teams van twee personen (max. drie) en plaats deze tegenover elkaar in de breedte van de zaal bij de pion. Op jouw teken mogen de eerste deelnemers van elk team via hazensprongen naar voren komen. Als ze bij elkaar staan, spelen ze Steen Papier Schaar. De winnaar gaat door, de verliezer gaat weer terug naar de thuisbasis. Op het moment van verliezen mag de ander van het verliezende team ook via dezelfde manier naar voren komen totdat ze beiden niet meer verder kunnen. Ook dan wordt er wederom Steen Papier Schaar uitgevoerd. Net zolang de één iemand de pion van de ander kan aanraken.

Meteen daarbij begint eigenlijk alweer een nieuw spel. Zo ligt het tempo in het spel erg hoog. Na twee minuten kijk je wat de stand is en kun je wisselen qua teams door bijvoorbeeld het Move-up Move-down principe toe te passen, waarbij de winnaar een plekje naar links gaat en de verliezer een plekje naar rechts.

Veel spelplezier!

Wil je nog meer leuke Steen Papier Schaar varianten spelen, klik dan hier en kom op de SPS-pagina van De Spelles! Heb je zelf nog een leuke variant. Stuur deze op en het spel wordt met naam en toenaam toegevoegd aan de site van De Spelles.