Steen Papier Schaar mens erger je niet

Steen Papier Schaar Mens Erger Je Niet in de gymles!

Steen Papier Schaar Mens Erger Je Niet in de gymles!
Een leuk spel om met de hele groep te spelen waarbij je Mens Erger Je Niet combineert met Steen Papier Schaar.


Op jouw teken starten de deelnemers met het afleggen van hun rondjes, waarbij ze één gekleurd hoedje meenemen (Je mag onderweg niet smokkelen door over de bank of mat te lopen). Daarbij gaat bij de start de één linksaf en de ander rechtsaf. Kom je onderweg iemand tegen van het andere team, dan moet je Steen Papier Schaar uitvoeren. De winnaar mag door, de verliezer moet weer opnieuw beginnen. Heb je een rondje succesvol afgelegd, dan leg je het hoedje op de stapel en pak je een nieuw hoedjes dat nog in jouw rij ligt. Zijn de hoedjes op, dan ga je zitten; net zolang iedereen van jouw team binnen is. Het team wat als eerste alle hoedjes heeft binnengebracht, wint!

Veel spelplezier!

Wil je nog meer leuke Steen Papier Schaar varianten spelen, klik dan hier en kom op de SPS-pagina van De Spelles! Heb je zelf nog een leuke variant. Stuur deze op en het spel wordt met naam en toenaam toegevoegd aan de site van De Spelles.