Steen Papier Schaar Snake in de gymles

Steen Papier Schaar Snake in de gymles

Steen Papier Schaar Snake in de gymles!
Speel dit leuke spel aan het begin of het einde van de les en creëer met een beetje geluk de langste slang.

Benodigdheden:
-Geen

Beschrijving:
Op jouw teken bewegen alle deelnemers zich door de zaal (of het afgezette gebied). Komen de deelnemers elkaar tegen, dan spelen ze Steen Papier Schaar. De winnaar mag door, de verliezer gaat achter de winnaar staan en houdt hem bij de schouders vast. Op die manier ontstaat een hele kleine slang. Komt deze winnaar weer iemand tegen, dan wordt wederom Steen Papier Schaar gespeeld. Ook hier geldt de regel: de winnaar mag door, de verliezer gaat achter de winnaar staan. Op die manier wordt de rij steeds.

Op een gegeven moment blijven er twee rijen over. De voorste twee personen spelen als finalestuk Steen Papier Schaar. De winnaar blijft staan, de verliezer sluit achteraan in de rij aan, met natuurlijk al de personen die hij al verzameld had. De winnaar mag nog even een overwinningsronde maken en het spel begint weer opnieuw.

Veel spelplezier!

Wil je nog meer leuke Steen Papier Schaar varianten spelen, klik dan hier en kom op de SPS-pagina van De Spelles! Heb je zelf nog een leuke variant. Stuur deze op en het spel wordt met naam en toenaam toegevoegd aan de site van De Spelles.