Steen Papier Schaar Tikkertje in de gymles!

Steen Papier Schaar Tikkertje in de gymles!

Steen Papier Schaar Tikkertje in de gymles!
Speel dit leuke spel aan het begin of einde van je gymles en breng hiermee iedereen op een leuke wijze in beweging!

Benodigdheden:
– Geen!

Beschrijving:
De bedoeling van het spel is heel simpel en je kunt het overal spelen. Maak tweetallen en zet de deelnemers tegenover elkaar in een lange rij. Op jouw teken mogen ze Steen Papier Schaar spelen. De winnaar mag de ander tikken, de verliezen probeert zich veilig te stellen achter de gele lijn. Als extra moeilijkheid en om de verliezer een kans te geven zich iets makkelijker uit de voeten te maken, moet de winnaar voordat hij de ander mag tikken eerst de grond aanraken.

Bij dit spel is het een leuke toevoeging om Move-up Move-down te spelen i.c. met wie het eerste tot de drie is gekomen. De winnaar schuift een plekje op naar links en de verliezer een plekje naar rechts. Zo krijg je elke keer een nieuwe tegenstander. Al vonden ze dit bij mij geeneens nodig!

Wil je nog meer leuke Steen Papier Schaar varianten spelen, klik dan hier en kom op de SPS-pagina van De Spelles! Heb je zelf nog een leuke variant. Stuur deze op en het spel wordt met naam en toenaam toegevoegd aan de site van De Spelles.