Bordspellen in de gymles

Bordspellen in de gymles!
Het handelsmerk van De Spelles is dat zij bordspellen om weten te toveren naar spellen in de gymles! Inmiddels zitten er heel wat leuke spellen tussen. Hieronder vindt u ze allemaal!

Wil je de inspiratie bij de hand hebben, download dan nu de e-book van De Spelles met daarop 15 topspellen die je direct kunt spelen in de gymles!

De Spelles e-book

Vier op de rij in de gymles!
Speel Vier op een rij gewoon in de gymles en bouw er een fysiek element in! Klik hier voor de uitleg.
De Spelles Vier op een rij

Muizenval in de gymles!
Speel Muizenval nu niet alleen thuis aan tafel, maar nu ook gewoon in de gymles! Het doel van het spel is simpel: probeer zo veel mogelijk spullen te verzamelen, voordat de muizenval naar beneden komt. Klik hier voor de uitleg.

Rummikub in de gymles!
Speel met je team tegen drie andere teams en probeer zo snel mogelijk de stenen van je speelbord te krijgen! Klik hier voor de uitleg.

Vier op een rij 2.0 in de gymles!
Dit leuke spel kun je nu niet alleen thuis spelen, maar ook in de gymles! Door creatief de hoedjes te gebruiken wordt vier op een rij ook in de gymles haalbaar. Klik hier voor de uitleg.

Sudoku in de gymles!
Nadenken en bewegen kan gecombineerd worden met Sudoku in de gymles. Het voordeel is dat je het op elk niveau kunt spelen. Dit kun je afwisselen met meer of minder gekleurde hoedjes. Klik hier voor de uitleg.

Rubik’s Cube:
Een uitdagende spelopdracht waarbij het draait om nadenken, overleg en snelheid! Klik hier voor de uitleg.

Domino in de gymles!
Met dit spel breng je het bordspel Domino helemaal tot leven. Wie heeft als eerste zijn kaarten weggespeeld? Klik hier voor de uitleg.

Twister in de gymles!
Bij Twister speel je normaliter alleen en is het statisch. Bij deze variant komt het tot leven en moet je als team samenwerken. Klik hier voor de uitleg.

Mijnenveld in de gymles!
Bij dit spel draait het allemaal om wie als eerste het juiste pad heeft gevonden! Klik hier voor de uitleg.

Mastermind in de gymles!
Het spel van 2017, Mastermind! Welk team raadt als eerste de kleurencode en wint zo de wedstrijd! Klik hier voor de uitleg.

Boter-Kaas-en-Eieren 3.0 in de gymles!
Het bekende spel, maar nu driedimensionaal! Ideaal om de deelnemers intensief te laten te bewegen en na te laten denken. Klik hier voor de uitleg.

Zeeslag in de gymles!
Speel dit leuke spel met je gehele groep en probeer zo snel mogelijk erachter te komen waar de schepen verstopt zijn! Klik hier voor de uitleg.