De Spelles Inspiratiedagen!

De Spelles Inspiratiedagen!
Wil je ook met leuke spellen iedereen laten bewegen in je (gym)les? Wil je dat de spelbeleving bij je deelnemers zo groot is, dat ze eigenlijk niet willen stoppen? Wil je geïnspireerd worden en handvatten krijgen hoe een leuke (gym)les eruit ziet? Dan is De Spelles Inspiratiedag op 12 januari 2019 echt iets voor jou.

Op De Spelles Inspiratie-dag krijg je tekst en uitleg en zie je hoe hij al meer dan twee jaar een hoge spelbeleving genereert bij zijn kinderen. Het succes van De Spelles is dat de spellen dicht bij de belevingswereld van de kinderen aansluit én dat de spellen simpel en herkenbaar zijn. Iedereen beweegt en iedereen kan ook meedoen. Dat is het kracht van De Spelles.

De oprichter van De Spelles is Matthijs Jansen. In zijn eentje is hij de uitdaging aangegaan en weet hij al een tijdje een groot publiek te bereiken, waarbij hij iedereen laat profiteren van zijn ideeën. Dit doet hij op zijn website, maar ook tijdens workshops. Ook daar rees de vraag of er dieper op de materie kon worden ingegaan, vandaar De Spelles Inspiratiedagen.

Theorie en praktijk
Tijdens De Spelles Inspiratie-dag worden theorie en praktijk in een hoog tempo afgewisseld. Je wordt meegenomen in het verhaal achter De Spelles en hoe Matthijs de spellen bedenkt en ontwerpt. Daarbij ervaar je zelf wat het spelen van de spellen in je los maakt. Verder is er ook ruimte om je eigen spel te ontwerpen / verder te ontwikkelen én krijg je gratis lesmateriaal mee naar huis. Kortom, je verlaat de dag met boordevol inspiratie die je bij de eerstkomende les direct kunt inzetten.

Informatie De Spelles Inspiratie-dag
Wanneer: zaterdag 12 januari 2019
Tijd: 10.00 – 15.00
Waar: Nieuwerbrug (langs de A12 tussen Utrecht en Rotterdam)
Kosten: €75,- per persoon (inclusief drinken, lunch en lesmateriaal!)
Extra informatie: bij minimaal 10 aanmeldingen gaat de Inspiratie-dag door.
Wilt u dat De Spelles Inspiratiedag op een ander moment plaatsvindt, neemt u gerust contact op.

Enthousiast geworden?! Klik dan hier om je eenvoudig aan te melden.

Informatie oprichter De Spelles
Matthijs Jansen is naast leerkracht in het basisonderwijs de oprichter van De Spelles! Hij weet met zijn spellen een miljoenen-publiek te bereiken en dagelijks duizenden mensen te inspireren. Hij begon met De Spelles omdat hij zag dat in zijn gymlessen te weinig kinderen echt aan het bewegen waren. Hij nam de uitdaging aan om zijn spellessen anders te gaan vormgeven en iedere week een nieuw spel te spelen. Zijn ideeën werden al snel opgepikt, er volgen ruim 80.000 mensen zijn kanalen en ook de landelijke media heeft zijn spellessen opgepikt. Kortom, wil je geïnspireerd worden? Kom dan naar De Spelles Inspiratie-dag!

Met sportieve groet,

Matthijs

Wil je een impressie wat je te wachten staat, bekijk dan hier de video van een workshop die De Spelles verzorgde op de studiedag in Venray.