Partners van De Spelles

De Spelles werkt niet alleen zelf, maar ook nauw samen met anderen om zoveel mogelijk kinderen zoveel mogelijk te laten bewegen met leuke spellen en activiteiten. Ten slotte is dat wat ons drijft!

Sportivun

De Spelles werkt samen Sportivun bij het realiseren van sportdagen tijdens studiedagen van scholen, opdat de kinderen met leuke spellen en sport een sportieve, zinvolle dag bewegen! Wil je ook tijdens studiedagen op jouw school een leuke sportdag realiseren, neem dan gerust contact op!

Gymspiratie.nl

De Spelles is sinds september 2017 de samenwerking aangegaan met Gymspiratie.nl. Gymspiratie is gestart omdat zij heel veel spelletjes in hun database hadden, maar daar was nooit een handige manier om ze te vinden. Zo heeft Gymspiratie nu al meer dan 500 spellen op hun site staan, gerankschikt op basisonderwijs, voortgezet onderwijs en zaalverdeling. Ook met turnoefeningen. Zoek je snel inspiratie voor je gymles, dan is een bezoek aan hun site zeker de moeite waard. De Spelles is voor nu de samenwerking met Gymspiratie aangegaan om met elkaar kennis te delen, met als doel om de spellen in de gymlessen en daarbuiten te versterken.

 

Ook partner worden?
Wilt u ook partner van De Spelles worden, neem dan gerust met ons contact op.