Steen Papier Schaar in de gymles!

Steen Papier Schaar in de gymles!
Met Steen Papier Schaar (SPS) je gymles of activiteit beginnen is erg leuk en werkt zeer enthousiasmerend voor de kinderen. Ze zijn simpel, leuk en het geeft ze een hoop plezier. Daarom heeft De Spelles er een heel aantal voor je op een rijtje gezet en blijven er nieuwe SPS-spellen bij komen. Hieronder vindt u ze allemaal!

SPS-tikkertje in de gymles!
Degene die SPS wint mag de ander proberen te tikken. De ander probeert dat natuurlijk te voorkomen. Wie weet als eerste te winnen? Klik hier voor de uitleg van het spel.
Steen Papier Schaar Tikkertje in de gymles

SPS-Snake in de gymles
Win je van de ander met SPS, dan mag wordt je slang steeds groter. Ideaal voor kinderen t/m 10 jaar, maar ook erg leuk voor volwassenen. Klik hier voor de uitleg van het spel.
Steen Papier Schaar Snake in de gymles

SPS-Mens erger je niet in de gymles (18-09-2018)
Speel Mens-Erger-Je-Niet in de gymles maar dan wel in een SPS-variant! Welk team weet als eerst alle hoedjes rondgebracht te hebben? klik hier voor de uitleg van het spel.
Steen Papier Schaar mens erger je niet

SPS-battle in de gymles 
De sensatie van dit moment: SPS-battle in de gymles! Welk team weet aan de overkant van het andere team te komen? Klik hier voor de uitleg van het spel!
Steen Papier Schaar Battle in de gymles

SPS-lintjesbattle in de gymles (21-09-2018)
Een erg leuk openings- of afsluitingsspel voor in de gymles! Wie weet door Steen Papier Schaar de meeste lintjes te verzamelen? Klik hier voor de uitleg van het spel!
Steen Papier Schaar Lintjesbattle in de gymles!

Heb je zelf ook een leuk Steen Papier Schaar spel? Stuur een berichtje naar De Spelles en wie weet staat jouw spel straks online?!