Workshop De Spelles

Workshop De Spelles!

Workshop van De Spelles!

In een spelles moet iedereen bewegen en ook kunnen bewegen! Zeker nu bewegen zo’n hot item is, klinkt het simpel en logisch. Toch blijkt het voor velen in de praktijk erg lastig om leuke, inspirerende spellen te spelen waarbij er wordt voldaan aan deze criteria. Sinds 2017 heeft De Spelles daarom een concept ontwikkeld waarbij wordt voldaan aan deze eisen. En met succes, ruim 80.000 mensen volgen De Spelles al op social media.

Voor wie is een workshop bedoeld?

De workshops zijn bedoeld voor iedereen die plezier wilt beleven in bewegen, op allerlei manieren! Dus wilt u lekker actief bezig zijn met leuke spellen? Het kan! Maar ook vakleerkrachten / spelleiders van verenigingen die gevoed willen worden met leuke spellen, zijn welkom. U kunt eigenlijk ten alle tijden bij De Spelles terecht als u lekker actief wilt bewegen met leuke spellen! Samen met u maken we er dan een actief en leuk moment van waarbij plezier in bewegen hoog in het vaandel staat!

Inhoud workshop

Tijdens een workshop vertelt Matthijs aan de ene kant over zijn mindset, over het concept van De Spelles en hoe hij de spellen ontwerpt. Dit doet hij door theorie en praktijk te combineren, waardoor het vooral een actief leermoment wordt waarin iedereen de nieuwe inspiratie kan toepassen in de lessen. Maar het is ook mogelijk om gewoon lekker actief bezig te zijn met allerlei leuke spellen! En daar draait het in principe om: leuke spellen voor iedereen!

Heeft u vragen over de workshop of heeft u andere wensen, u wilt bijvoorbeeld actief de spellen beleven? Neemt u dan gerust contact met mij op door het onderstaand formulier in te vullen. Of vraag vrijblijvend een offerte aan op de-spelles@outlook.com

Workshops in 2018 / 2019

Driestar Educatief  
21 maart 2018
Studiedag bewegingsonderwijs
Geerten (Driestar): “Het was een succes om je op onze nascholingsmiddag
                                 te hebben!”

Marnix Academie
29 maart 2018
Workshop

 

Marnix Academie
6 juni 2018
Workshop tijdens nascholingsdag

 

De Beweegbasis 

10 en 31 oktober Sittard en Venray

Workshops tijdens studiedag

Klik hier voor het verslag!

 

Sport Fryslân

20 november in Heerenveen

Workshops tijdens studiedag

 

Ieperse Sportanimatie

1 december in Ieperse

Workshop tijdens bijscholingsdag

 

Howest Lerarenopleiding 

14 december in Brugge

Workshop tijdens studietweedaagse

 

Da Vinci College Leiden

8 januari

Workshop een sectieteam

 

Basislessen Alles in beweging 

23 januari 2019

Landelijke studiedag Basislessen